وبینار دکتر صفا شریف عسکری-Recovered

جايگاه مدل و طرح كسب و كار در تجاری سازی ايده‌های نوآورانه

دکتر صفا شریف عسکری

دکتر صفا شریف عسکری
رئيس كميسيون آموزش سازمان ملي كارآفريني ايران

دکتر صفا شریف عسکری رئيس كميسيون تخصصي آموزش، پژوهش و ترويج كارآفريني در سازمان ملي كارآفريني ايران و متخصص توسعه كسب و كارهاي فناور و نوآور (شركتهاي دانش بنيان و استارتاپهاي تكنولوژيكي) است.

وی دارای دكتری تخصصي كارآفريني با گرايش كارآفريني بين الملل (PhD) و 25 سال تجربه اجرايي و تخصصي در حوزه هاي مديريت فرايندهاي كسب و كار، نوآوري و كارآفريني است.

او در باشگاه فناوري و نوآوری دانشگاه صنعتي شريف، مركز مشاوره باشگاه کارآفرینی ایران (دانش آموختگان كارآفريني دانشگاه تهران)، پارك فناوری پرديس. معاونت اشتغال و خودكفايي كميته امداد به عنوان مدرس و مربی كارآفريني و كسب و كار فعالیت دارد.

زمان برگزاری :

تاریخ برگزاری: یکشنبه 16 آبان 1400

ساعت:  18 الی 19:30

| ویژه هشتمین هفته جهانی کارآفرینی ایران – پیش رویداد|

 

موضوع وبینار:

جايگاه مدل و طرح كسب و كار در تجاری سـازی ايده‌های نوآورانه

تقريبا از اوايل قرن بيستم تا كنون طرح كسب و كار به عنوان يكي از ابزارهاي متداول در توصيف و تشريح ايده هاي كسب و كاري بكارگيري مي‌شود. اين ابزار به اقتضاء موضوع با اهداف متفاوتي مانند بيان ديدگاه جامع و استراتژيك، جزئيات پياده سازي و تجاري سازي ايده كسب و كار، جلب اعتماد و جذب سرمايه مالي شركاء و سرمايه گذاران و غيره مورد استفاده قرار مي‌گيرد. در دهه‌هاي اخير و به دليل تحولات سريع در عرصه هاي تكنولوژيكي و صنعت، همچنين افزايش تنوع در نيازهاي جوامع بشري ، ضرورت بكارگيري ابزارهاي نويني كه از قابليت توصيف جزئيات جديدتر، در عين حال چابكي بيشتر برخوردار باشد، احساس گرديد. از اينرو حدودا از اوايل قرن بيست و يكم رويكردهاي جديدي در تشريح ايده هاي كسب و كاري و بخصوص ايده هاي نوآورانه در شرايط عدم قطعيت اقتصادي از سوي انديشمندان حوزه هاي اقتصادي و كارآفريني پيشنهاد گرديد كه مدل هاي كسب و كار از جمله آنها مي باشند. طبيعتا با توجه به ماهيت ايده و استراتژيهاي توسعه كسب و كار، همچنين مرحله چرخه عمر محصول و سازمان و ديگر مولفه هاي كليدي ديگر، شيوه توصيف ، تحليل و تشريح ايده هاي نوآورانه متفاوت است و لازم است كه به اقتضاء موضوع از هركدام از ابزارهاي مذكور در جايگاه خودش و به درستي استفاده گردد . در اين وبينار قصد داريم از زاويه اي متفاوت و با تمركز بر ايده هاي نوآورانه به تبيين جايگاه صحيح ، روابط و تفاوتهاي اين دو ابزار در مسير توليد، توسعه و تجاري سازي ايده هاي نوآورانه بپردازيم.

 

سرفصل های وبینار :

  • آشنايي با فلسفه وجودي مدل كسب و كار و طرح كسب و كار به عنوان دو ابزار متفاوت در توسعه خلاقيت و نوآوري
  • بيان رابطه و تفاوت بكارگيري اين دو ابزار در مراحل عمر توسعه محصول و كسب و كار
  • معرفي جايگاه و شيوه اصولي به كارگيري هر كدام از اين دو ابزار در توسعه و تجاري سازي ايده‌ها و كسب و كارهاي نوآورانه

 

ثبت نام در وبینار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *